Domene

Lastništvo domene brez skritih dodatnih stroškov

Registracija domene

Ena izmed prvih nalog je registracija domene oziroma elektronskega imena, ki znatno pripomore k lažji spletni prepoznavnosti in k povečanemu obisku.

Izpolnite obrazec za registracijo .si domene

Vaši kontaktni podatki: * Obvezna poljaHvala, za registracijo domene!
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z rezervacijo domene potrjujete, da se strinjate s Splošnimi pogoji (splošnimi pogoji naj bo obarvano in bold kaže naj na ta link http://www.register.si/fileadmin/dokumenti/register/splosnipogoji.pdf za registracijo domen pod vrhnjo domeno .si. Na podlagi prejete rezervacije vam bomo izstavili predračun. Domena bo registrirana oz. podaljšana šele po plačilu predračuna.

Pravila in pogoji za registracijo/podaljšanje .si domen

Prenos domene

Prenos domene je možen le v primeru, da ste njen lastnik, imate dostop do administrativnega e-poštnega naslova, posedujete EPP oziroma avtorizacijski ključ in da je domena vsaj še 10 dni registrirana.

Ob prenosu domene zamenjate ponudnika in ne lastništva, kontaktnih podatkov in DNS strežnikov. Domena se podaljša za minimalno zakupno obdobje, ohrani pa se že zakupljeno obdobje, razen pri domenski končnici .eu.

Podaljšanje domene

Podaljšanje domene je možno le v primeru, da ste njen lastnik. Če želite, da domena ostane v vaši lasti, vam svetujemo, da jo podaljšate pred potekom zakupljenega obdobja.